Inspector din cadrul ISJ Gorj, infectat cu coronavirus

Un inspector din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj a fost confirmat pozitiv la testul Covid. Acesta este asimptomatic și se află la domiciliu. Cei doi colegi de-ai săi de birou au fost introduși în carantină timp de 14 zile. În privința școlarilor, conform ultimelor date, o elevă de la Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu a fost confirmată cu noul coronavirus. Colegii au intrat în scenariul roșu.

”Avem confirmat un inspector de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, iar cei doi colegi au intrat în carantină 14 zile. Inspectorul este asimptomatic și este izolat la domiciliu. Tot astăzi, am primit informarea că o elevă de la Școala Gimnazială ”Ecterina Teodoroiu” din Târgu Jiu este confirmată cu acest virus. Colegii ei au intrat în scenariul roșu, învățând online”, a spus Nicolae Negrea, inspector în cadrul ISJ Gorj.

În prezent, nu se pune problema ca inspectorii școlari să intre în izolare, mai ales că nu au intrat în contact cu cel infectat. După terminarea programului, instituția va fi dezinfectată.

Vizualizări: 1,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: