Inspectoratul de Jandarmi angajează ospătar

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladirmrescu” a scos la concurs un post de muncitor calificat IV-I la Serviciul Logistic, pentru Popota unităţii. În fapt, este vorba de o funcție contractuală de ospătar.

Candidații la acest post trebuie să aibă cel puțin studii generale, dar și calificare în meseria de bucătar. De asemenea, au nevoie și de o autorizație specială. Este vorba de avizul medical pentru lucrul în alimentaţia publică. Candidaților nu li se cere vechime în muncă, dar trebuie să fie declarați apt medical şi psihologic. Aptitudinea se constată de către structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), ca urmare a examinării medicale, verificării îndeplinirii criteriilor antropometrice şi a evaluării psihologice, potrivit baremelor sau a criteriilor aplicabile.

Cei interesați să participe la concurs pot depune dosarele de înscriere până luni, 14 ianuarie, ora 12:00. Proba scrisă a fost programată pentru data de 22 ianuarie 2019, iar interviul va avea loc în data de 28 ianuarie.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: