Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tineri din Gorj, amendați la Timișoara. Ce au făcut

Opt tineri din Motru, Târgu Jiu, Satu Mare și Timișoara au fost amendați marți seara de polițiștii locali din orașul de pe Bega, după ce au fost prinși făcând drifturi pe zăpadă, în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”.

Aceștia au primit amenzi între 800 și 2.500 de lei, conform HCL 371/2007 care interzice derapajele controlate și accelerările bruște de pe loc în scop de divertisment în Timișoara.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, în perioada sezonului rece riscurile fiind cu atât mai mari cu cât conducătorii auto pot scăpa mai ușor controlul autovehiculelor din cauza zăpezii și gheții și pot provoca accidente rutiere”, transmit reprezentanții Poliției Locale. (A.M.)

Vizualizări: 3,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: