Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Întâlnire cu consilierul lui Dăncilă pe teme de energie

Liderii Federației Naționale Mine Energie au participat marți la o întâlnire cu Florin Ciocănelea, consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme de energie. La discuții au fost prezenți președintele Dumitru Pârvulescu, Constantin Mitrescu - liderul Sindicatului Energia Rovinari și Nicolae Bădița - președintele Sindicatului Liber de la Cariera Lupoaia.

“Întâlnirea este ca urmare a solicitării făcute de noi acum câteva săptămâni la premierul Dăncilă. Cel mai mult s-a discutat despre acea comisie care a fost făcută, pentru a găsi o formulă pentru schema de sprijin în vederea subvenționării certificatelor de carbon. Comisia a fost constituită, a avut primele întâlniri și avem promisiuni ferme că până în toamnă va fi dată hotărârea de guvern pentru un ajutor de stat”, a spus Constantin Mitrescu.

Liderul sindical spune că trebuie găsite soluții în acest an, pentru că anul viitor nu va mai credita nicio bancă societatea Complexul Energetic Oltenia pentru cumpărarea de certficate.

Vizualizări: 1,945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: