Noul CS va schimba Directoratul CE Oltenia. Reacție!

Noul Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, votat pe 1 iulie de acționari, are ca primă misiune schimbarea Directoratului, susțin surse oficiale. Pentru asta va fi invocat Raportul Corpului de control al ministrului Energiei, care a constatat prejudicii de zeci de milioane de euro la companie.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, este complet împotriva unei astfel de schimbări. "Dacă este așa este foarte grav, pentru că, dacă s-ar merge pe logica asta, înseamnă că altele sunt interesele și nu cele care ar trebui să fie în dreptul unui partid, unui om, de a susține această activitate. Dacă încerci să plătești anumite poliție, dacă ai anumite frustrări pe care încerci să ți le rezolvi într-un anumit fel, nu este la locul lui. Nu ne folosești pe noi, gorjenii, să îți atingi anumite scopuri. Mi se pare de domeniul SF-ului", a spus Mihai Weber luni seara la Tele 3.

Acesta a anunțat că marți vor fi discuții la București, cu premierul Dăncilă și cu Călin Popescu Tăriceanu, garantând că lucrurile nu vor rămâne așa și că supraveghetorii vor fi din nou schimbați sau cel puțin unii dintre ei. Acesta acuză ALDE că vrea să controleze CE Oltenia. (A.A.)

Vizualizări: 3,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: