Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sindicalist: CEO strănută și primăriile intră la perfuzii

Primăriile care depind de fonduri de la Complexul Energetic Oltenia încă așteaptă banii care li se cuvin. Compania nu le-a mai virat sumele necesare de câteva luni ori le-a achitat în rate. Deja, efectele se văd. În lipsă de bani, primăriile nu pot plăti salariile integral.

„Dacă societatea doar strănută puțin, celelalte intră la perfuzii deja. Mă refer la primării și toate instituțiile care depind de noi. Este dureros, neplăcut ce se întâmplă în aceste zile. M-aș fi așteptat să se lămurează cu aceste două probleme cu care ne confruntăm noi, una socială, sindicală, modificările aduse la Legea Pensiilor și, cea de-a doua, cu locurile de muncă”, a afirmat sindicalistul Manu Tomescu, la Tele3.

Salariile s-au dat pe jumătate la Primăria Motru, din lipsă de bani, dar sunt probleme și la alte primării din Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: