Întâlnire de gradul 0 la Cărbuneşti

Întâlnire de grad 0 la Târgu Cărbuneşti. Absolut întâmplător, trei contracandidaţi aflaţi în campanie electorală s-au întâlnit la Cărbuneşti şi şi-au urat...cele bune. Printre ei s-a aflat şi primarul în exerciţiu Mihai Mazilu care acum, la final de mandat, a ajuns la concluzia că orice început are şi sfârşit.

Candidaţii la Primăria Tg Cărbuneşti, Dana Coman de la PP-DD, actualul primar Mihai Mazilu de la PNL şi Ion Fugaru de la PD-L au mers în week-end pe acelaşi drum. Doar pentru puţine clipe, suficient însă pentru a-şi ura de bine. Prima întâlnire a avut loc între staff-ul de campanie al PP-DD, condus de Mihai Prunariu, preşedintele organizaţiei judeţene Gorj şi candidatul PPDD la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, şi candidatul PDL Ion Fugaru la postul de primar al Primăriei Cărbuneşti. Sărutul de curtoazie nu a lipsit din peisaj, iar Prunariu nu s-a abţinut să-i recomande lui Fugaru să voteze o femeie la primăria Cărbuneşti.

Tot cordială a fost şi întâlnirea cu primarul în funcţie Mihai Mazilu, ce candidează pentru acelaşi mandat din partea USL. Însă, după câţiva ani de primărie, Mazilu a ajuns la concluzia că orice început are un sfârşit. ”De azi în două (n.r. Două săptămâni) trebuie să o punem. Eu fac orice pentru primărie, ce să mai. Indiferent ce-o fi important e să ştii să pierzi. Acum, orice început are şi sfârşit, Că i se trăgea acum, că i se trăgea peste ”ţ” ani, tot i se trăgea. Asta e”, a concluzionat Mazilu care şi-a continuat drumul în încercarea de a-i convinge pe cărbuneşteni să îl mai voteze o dată.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: