Interes mare al suporterilor pentru România – Columbia!

Deși se joacă în Spania, se constată un interes mare pentru amicalul dintre România și Columbia. Cu 24 de ore înaintea partidei se vânduseră deja 30 000 de bilete dar se așteaptă o creștere a numărului de tichete vândute până la ora meciului.

Meciul amical România – Columbia se dispută marți seară, de la 21:30, la Madrid. Partida se dispută pe stadionul Civitas Metropolitano, care îi aparține lui Atletico Madrid.

Arena are o capacitate de 70 500 de locuri iar cu o zi înaintea meciului amical dintre Columbia și România s-au vândut 30 000 de tichete, destul de multe pentru un joc amical.

Peste 12 000 au fost cumpărate de fani români, a anunțat FRF. Casele de bilete sunt deschise și în ziua jocului, începând cu ora 10:00, astfel că asistența poate depăși 40 000.

Cu Irlanda de Nord, România a fost susținută pe Arena Națională de 30 439 de oameni și a fost un record pentru ultimii 10 ani.

De la testul cu Argentina, din martie 2014, „tricolorii” n-au mai fost niciodată susținuți de mai mulți suporteri. Atunci, 45 034 de fani au venit să-l vadă pe Messi pe Arena Națională.

Contra Columbiei, naționala va purta în premieră echipamentul roșu, cel considerat de deplasare pentru că cei din Columbia vor juca în galben. România va semăna, astfel, chiar cu Spania, țară gazdă a acestui amical.

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: