Interpreţi renumiţi de muzică populară, într-un spectacol umanitar

Asociaţia „Fiii şi prietenii Gorjului” împreună cu Asociaţia de Oncologie „Sfânta Ana” organizează un spectacol folcloric umanitar în data de 26 noiembrie, începând cu orele 18.00, la Casa de Cultură. Interpreţi renumiţi de muzică populară vor urca pe scenă pentru a ajuta un copil în vârstă de 12 ani, din Târgu Cărbuneşti, care a suferit două operaţii pe creier şi are nevoie de tratament costisitor.

Andrei, un băieţel căruia îi place să zâmbească, să se joace şi să meargă la şcoală, suferă de o tumoare cerebrală fronto-parietală. Pentru a obţine fonduri în vederea tratamentului şi a investigaţiilor medicale necesare acestui copil, interpreta Roberta Crintea şi-a mobilizat colegii într-un spectacol umanitar. În seara zilei de 26 noiembrie, pe scena Casei de Cultură din Târgu Jiu, vor urca: Roberta Crintea, Petrică Mâţu Stoian, Niculina Stoican, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Maria Loga, Dumitru Teleagă, Victoriţa Lăcătuşu, Olguţa Berbec, Nelu Biţână, Simona Dinescu, Nicuşor Iordan şi Ionela Bran.

Costul unui bilet este de 35 de lei, biletele putând fi cumpărate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor. În cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural de la sfârşitul săptămânii trecute, prefectul Alin Văcaru a făcut un apel la directorii instituţiilor deconcentrate pentru a participa la spectacolul organizat pentru Andrei, aceştia putând achiziţiona biletele chiar de la Instituţia Prefectului.

Gestul artiştilor trebuie însoţit de gesturi de solidaritate ale noastre, ale tuturor, pentru ca spectacolul să îşi atingă scopul dorit.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: