Târgu Jiu: Show cu animale exotice oferit de Circul New York

Circul New York, aflat într-un turneu european, a poposit în Târgu Jiu pentru patru zile. Începând din această seară, gorjenii au posibilitatea de a vedea un show cu animale exotice, numere de acrobaţie, prezentare de animale dresate, momente comice, iluzionism etc. La premieră, organizatorii oferă gratis un bilet pentru o persoană, cu condiţia să aibă un însoţitor adult care să cumpere bilet de la casieria circului.

Circul New York şi-a instalat cortul în zona Praktiker, iar organizatorii promit reprezentaţii inedite cu animale sălbatice. Circul New York se află într-un turneu prin Europa, iar pentru spectacolele sale au fost selectaţi acrobaţi şi dresori din diferite ţări. „Am selectat oameni din toată lumea pentru a oferi spectacole inedite: echilibristica la 10 metri este executată de persoane din America, clovnul este din Germania, acrobaţii pe cai sunt campionii Festivalului de la Monte Carlo, iar acrobaţia în aer este executată de tineri din Franţa. Suntem într-un turneu prin Europa, iar în România am ajuns de câteva săptămâni. Am avut spectacole la Oradea, iar acum la Târgu Jiu. Premiera va avea loc joi seara, iar ultimul spectacol va fi duminică seara”, a declarat Adam Rudolfne, soţia patronului circului.

Spectacolul va putea fi urmărit în zilele de joi şi vineri, începând cu ora 18.00. Sâmbătă şi duminică amatorii de circ vor avea parte de două spectacole, primul de la ora 15.00 şi al doilea de la ora 18.00. Spectacolele vor cuprinde: Indiana Jones, show cu animale exotice (şerpi, iguane, tarantule, scorpioni, varani, agama); campionii acrobaţiilor pe cai la Festivalul de la Monte Carlo; clovnul, favoritul copiilor; acrobatul american pe sârmă, la peste 10 metri înălţime; dresuri de animale sălbatice şi căţei.

BILETE

Biletele se achiziţionează de la casieria circului. Joi seară la premieră preţul unui bilet pentru copil este de 10 lei, iar biletul pentru adult costă 20 de lei. Organizatorii încearcă să atragă cât mai mulţi spectatori oferind oamenilor posibilitatea de a intra două persoane pe un singur bilet, asta cu condiţia ca una dintre persoane să cumpere bilet de adult.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: