Interpreți renumiți vor urca pe scenă pentru un bebeluș operat pe creier. “Fiți Moș Crăciun pentru un pui de om!”

Spectacol caritabil pentru ca un bebeluș din Țicleni care a stat mai mult prin spitale de când s-a născut. A fost operat pe creier la doar șase luni de la naștere, iar familia cu greu face față cheltuielilor. Mai mulți oameni cu suflet mare au strâns în jurul lor artiști la fel de dornici să facă o faptă bună și vor organiza un spectacol caritabil pentru a-l ajuta pe Andrei. Spectacolul va avea loc pe 14 decembrie, pe insuliță.

„Fiți alaturi Andrei Manasia și familia sa, ajutați-i să ajungă acasă de Sărbători după luni de zile de stat prin spitale. După zile grele de spitalizare și după ce părinții și-au cheltuit toate economiile, după o operație costisitoare pe creier la numai 6 luni de la naștere, cu costuri imense încă neachitate după care vor urma alte costuri cu tratamente și recuperări vă așteptăm să le îndepliniți dorința de a-și aduce puiul crescut prin spitale, acasă, de sărbători. Vă așteptăm la un frumos spectacol de muzică populară organizat de oameni frumoși, susținut de artiști frumoși care au răspuns invitației familiei. Prețul biletului este de 15 lei, bani care vor ajunge direct la familie. Vă mulțumim și va așteptăm”, este mesajul inițiatorilor.

Spectacolul va avea loc la Anna Events, pe insuliță, pe 14 decembrie. Printre artiștii care au răspuns invitației de a face o faptă bună sunt: Delia Barbu, Alexandra Bleaje, Ciprian Tapotă, Marian Medregoniu, Teodora Pană, Lorena Andrei, Cristian Păduraru, Vasilică Piscureanu, Elisabeta Vasile,Triton și mulți alții.

“Aveți șansa de a fi Moș Crăciun pentru un pui de om și să îl aducem acasă de Crăciun. Avem artiști cu suflet mare care nu au stat pe gânduri în a ajuta acest copil și a-l aduce acasă”, a spus Cristina Lia, unul dintre inițiatorii acestei acțiuni.

Andrei suferă de displazie cerebrală și are nevoie de ajutor ca să vină acasă de sărbători. Cei care vor să doneze, pot face acest lucru în conturile deschise de Vasile Manasia, tatăl lui Andrei: RO61BTRLRONCRT0380334201 (cont în lei) sau RO11BTRLEURCRT0380334201 (cont în euro).

Vizualizări: 5,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: