Întrebarea lui Nelu Roșca pentru juriștii companiei

Președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, este de părere că administrația Complexului Energetic Oltenia ar trebui să dea în judecată persoanele care aduc prejudicii de imagine companiei.

“Vreau să știu de ce juriștii acestei companii nu au făcut niciodată acțiuni împotriva celor care aduc prejudicii de imagine acestei societăți. Eu trebuie să țin la această companie, că mănânc pâine de aici. Să facă acțiuni în instanță pe civil, pentru că aduc prejudicii de imagine companiei prin modul cum prezintă lucrurile, cum trunchează lucrurile și așa mai departe. Mai ales că sunt din afara sistemului și nu au legătură cu această societate”, a spus Roșca la Tele 3.

Liderul sindical crede că astfel de lucruri nu s-ar fi întâmplat dacă societatea nu era a statului. “Dacă era privată această societate, nu se mai întâmplau lucrurile în felul ăsta. Dar, este a statului sau cu capital majoritar de stat și toată lumea vrea să o facă praf. Noi, ăștia din interior, avem de suferit, nu cei din exterior, care au diferite joburi, care au diferite interese, jocuri în zona politică, administrativă sau de afaceri”, a spus Roșca, fără a indica persoanele despre care crede că au prejudiciat imaginea CE Oltenia. (A.A.)

Vizualizări: 4,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: