Bunoaica: Se va renunța la inspectorii-asistați social

Sorin Boza și unul dintre cei mai vocali sindicaliști par să fi îngropat securea războiului! Cei doi au avut noi discuții despre problemele cu care se confruntă salariații Complexului Energetic Oltenia, dar a fost dezbătut și subiectul inspectorilor sociali pe care sindicalistul Bunoaica i-ar vrea în producție.

Nicu Bunoaica susține că managerul companiei i-ar fi promis că le va propune colegilor din Directorat să se renunțe la posturile de inspectori sociali. „Domnul Boza mi-a dat asigurări că va face această propunere în Directorat, în următoarea ședință. Să dispară aceste posturi de inspectori sociali pentru că oricum nu fac nimic. Să meargă în producție acești oameni. Să desființeze aceste posturi și să meargă la muncă. Din câte știu eu sunt 9 sau 10 posturi de inspectori sociali. Să meargă toți în producție”, a spus Bunoaica.

Acesta este convins că s-ar putea face economii la bugetul de salarii dacă s-ar renunța la aceste posturi pe viitor. „Sunt asistați social. Ei iau bani degeaba aici. Angajăm 3 la 1. 27 de oameni ar putea fi angajați cu banii pe care îi primesc acești oameni degeaba. Cu un salariu de 2300 de lei, compania ar putea acoperi aceste salarii la 3 excavatoare. Să nu mai taie nimic de la mineri, să taie de la acești inspectori”, a încheiat sindicalistul.

Vizualizări: 3,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: