Întrecere de cros cu premii la liceul din Turburea

Competițiile sportive se țin în lanț la Liceul Tehnologic Turburea. Duminică, 14 mai, va avea loc concursul de cros, organizat de conducerea liceului pentru a atrage viitorii „boboci” ai unității. Circa 150 de elevi din zece localități sunt așteptați să se alinieze la startul competiției sportive. Cei mai buni vor fi premiați.

Dacă duminica trecută s-a desfășurat competiția de fotbal, weekend-ul acesta va avea loc întrecerea de cros. Vor participa elevi de la clasele a V-a până la a VIII-a, de la școlile din zece localități, printre care: Tânțăreni, Brănești, Săulești, Aninoasa, Turburea sau Târgu Jiu.

Conducerea liceului din Turburea organizează competiții sportive pentru a atrage absolvenții claselor a VIII-a către această unitate de învățământ. Cei mai buni elevi care vor lua parte la competiția de duminică vor fi premiați de organziatori. „Elevii din clasa a V-a și a VI-a vor alerga 800 de metri fetele și 1000 de metri băieții. La clasa a VII-a și a VIII-a, pentru că facem separat pe vârste, vor alerga 1.000 de metri fetele și 1.200 de metri băieții. Aici vom premia până la locurile zece pe fiecare categorie de vârstă. Cei mai buni copii vor primi echipament sportiv diferențiat pe locul ocupat, iar tricouri de participare vor primi toți elevii. Mulțumim primarului Ion Bîrcă pentru sprijinul acordat. Am primit 12.000 lei pentru premierea elevilor care vor participa la competiția de cros”, a declarat Gheorghe Benegui, directorul Liceului Tehnologic Turburea.

Elevii vor mai primi trofee și medalii din partea organizatorilor. La competiția de fotbal care a fost organizată acum o săptămână au fost prezenți inclusiv primarii localităților de unde au provenit elevii participanți. „Am invitat și primarii din localitățile respective, care ne-au solicitat să mergem la școlile respective să discutăm cu părinții, să le prezentăm oferta noastră educațională. Asigurăm copiilor transportul, avem trei microbuze școlare la Liceul Tehnologic Turburea. Sunt toate noi”, a mai spus directorul Benegui.  

Liceul Tehnologic Turburea va înființa în anul școlar 2017-2018 o clasă de a IX-a liceu și o alta de școală profesională.   

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: