Invadată de gândaci, prefectura nu are bani pentru deratizare

Gândaci, muşte moarte şi fotolii cu mânerele dezlipite au fost imagini de care s-au izbit participanţii la evenimentele ce au avut loc, ieri, în Sala Maură a Prefecturii.

Participanţii la întrunirile care au avut loc ieri în Sala Maură a Prefecturii Gorj au avut surpriza să constate că încăperea nu a mai fost deratizată de foarte mult timp, gândacii făcându-şi apariţia discret. Muştele moarte din spatele fotoliilor au lăsat să se vadă o curăţenie de criză. Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, mânerele acestora începeau să cadă rând pe rând. Liviu Andrei, prefectul judeţului Gorj, spune că nu a văzut gândaci în Sala Maură şi în plus nu sunt bani pentru deratizare. “Eu personal nu am văzut gândaci în Sala Maură. Voi verifica acest lucru, însă nu sunt bani pentru deratizare”, a declarat Liviu Andrei.

“Gândacii ţin de administraţie”

Victor Banţa, fostul prefect al judeţului Gorj, consideră că ar trebui să existe un respect pentru curăţenie chiar dacă nu sunt bani. “Gândacii şi mizeria ţin de administraţie. Respectul pentru curăţenie ar trebui să existe chiar dacă nu sunt bani”, a declarat Victor Banţa. De asemenea, fostul prefect spune că tot mobilierul a fost recondiţionat şi nu ştie din ce cauză au căzut mânerele la fotolii. “Eu am lăsat mobilierul în stare bună. L-am recondiţionat şi am retapiţat scaunele şi fotoliile. Nu ştiu cum de arată rău, probabil mânere s-au dezlipit”, a mai precizat Victor Banţa.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: