Investiție importantă la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu

Autoritățile locale au alocat fonduri pentru modernizarea unor laboratoare de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu.


"Am alocat, prin hotărâre de consiliu 150.000 lei Colegiului Național "Tudor Vladimirescu" pentru dotarea laboratoarelor de fizică și chimie. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de mobilier specific, echipamente și instrumentar, de la mese speciale de laborator, dotate cu chiuveta, scaune, dulapuri pentru depozitarea substanțelor chimice, catedre și până la echipamente complexe, laptopuri, tablete, table interactive multi-touch, videoproiectoare și soft-uri educaționale", a afirmat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Edilul dă asigurări că investițiile vor continua, mai ales că elevii targujieni se fac tot mai remarcați prin rezultatele pe care le obțin la competiții naționale și internaționale.

"Am alocat, în fiecare an, resurse importante pentru toate unitățile de învățământ din municipiul Târgu Jiu, fără să facem discriminări. În fiecare an, școlile noastre au obținut rezultate tot mai bune și ne bucurăm că avem acum un număr însemnat de elevi cu rezultate remarcabile la concursuri naționale și internaționale. Vom continua aceste investiții pentru că avem nevoie de unități de învățământ moderne, care să ofere copiilor noștri condiții optime de pregătire", a mai punctat Romanescu.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: