Investiții în infrastructura rutieră la Motru

O investiție de aproximativ 6.300.000 de lei va fi demarată în perioada următoare la Motru. Este vorba de un proiect pentru modernizarea infrastructurii rutiere, care va fi implementat în Motru și Ploștina. Primăria a predat deja amplasamentul constructorului.

Investiția vizează realizarea trotuarelor și a unor piste de biciclete, marcaje rutiere, dar și rigole de scurgere, acolo unde este cazul.

”Este vorba de un proiect în valoare de 6.300.000 de lei care va fi implementat în Ploștina și Motru. A fost deja predat amplasamentul și noi sperăm ca în cel mai scurt timp să înceapă lucrările. Eu mi-aș dori ca strada Motru să aibă prioritate pentru că este cel mai intens circulată”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

Atât autoritățile din Motru mai lucrează la un proiect tot pe infrastructură rutieră care va fi depus pe programul ”Anghel Saligny”. ”Noi dorim să continuăm investițiile în infrastructură, dar din bugetul local este destul de greu. Vrem să depunem un proiect pentru finanțarea investițiilor în infrastructură, în zone importante din Motru, cum ar fi prelungirea străzii Teilor și străzile Dafinului, Lacului și Salciei”, a mai spus Cosmin Morega.

Autoritățile locale speră să pietruiască până la finele acestui an și zone din Ploștina, Leurda, Râpa și Horăști.

Vizualizări: 1,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: