Canalizare reabilitată de investitorii de la mall

Subsolul centrului comercial Shopping City Târgu Jiu nu va mai fi inundat după fiecare ploaie abundentă. Municipalitatea din Târgu Jiu şi investitorul de la centrul comercial, New Europe Property Investments plc-NEPI, vor reabilita canalizarea pluvială în zona de sud a oraşului, mare parte din investiţie fiind suportată financiar de sud-africani.

„Cel mai lung tronson îl va reface Mall, NEPI. Noi avem doar o porţiune foarte mică. Acesta a fost protocolul, înţelegerea pe care am avut-o cu ei. Sunt şi ei avantajaţi de faptul că se preia o parte din apa pluvială care venea de pe construcţia lor şi care de multe ori le intra în parcare, suntem şi noi avantajaţi. Canalizarea este foarte importantă pentru că este toată pluviala care vine dinspre Alecsandri, 14 Octombrie, Brâncuşi şi care se ducea altădată pe str. Muncii. De aceea se inunda strada Muncii. Acum se va crea un branşament spre Jiu”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Autorităţile locale sunt sigure că anul acesta vor începe şi lucrările propriu-zise.  Reprezentanţii Mall Târgu Jiu vor preda primăriei canalizarea după finalizarea lucrărilor.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: