Investitorul de la Avicola se extinde

Investitorii care au preluat fosta fermă Avicola au în plan să dubleze numărul de angajaţi. Aceştia îşi propun ca, până în vară, să ajungă la 600 de salariaţi. Peste două luni, în ferme se vor sacrifica şi primii pui.

Pe lângă faptul că au schimbat faţa fostei ferme Avicola care ajunsese în paragină, investitorii au în plan să-şi extindă activitatea. Aşteaptă deja răspunsul celor de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, pentru că vor să preia şi alte spaţii.

„Avicola urmează să populeze cu pui din luna mai, iar din iunie să înceapă deja primele tăieri. Firma vrea să aibă cam 600 de angajaţi şi să mai preia din foştii angajaţi. Vor să-şi extindă şi mai mult activitatea din Gorj. Doresc să achiziţioneze fostele ferme de la Iezureni şi de la Drăguţeşti. Ştiţi zona, de câte ori treceam pe acolo, ziceai că era după bombardament”, a spus Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Douăzeci de magazine vor deschide investitorii în judeţul Gorj. Reprezentanţii firmei au anunţat că mai au nevoie de personal. Caută angajaţi calificaţi pe calitatea produselor şi lucrători în industria alimentară. Salariile vor fi negociate cu fiecare angajat în parte. (M.M.)

Vizualizări: 1,927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: