Festival-concurs de talente, în premieră la Tismana

Zeci de copii și tineri din toată țara sunt așteptați sâmbătă, 19 ianuarie, la Tismana, unde se va desfășura prima ediție a Festivalului-concurs ”La poalele muntelui”. Este vorba de o compeție de muzică populară și ușoară, de dans și teatru. Manifestările se vor desfășura la Casa de Cultură din centrul orașului, evenimentul fiind organizat cu sprijinul mai multor sponsori, agenți economici din Craiova. ”Festivalul are ca obiectiv principal promovarea artei și culturii în rândul tinerilor, copiilor. Un alt obiectiv este descoperirea de noi talente din rândul acestora și urmărirea lor. Vor mai fi și alte ediții. Nu sunt limite de vârstă, pot participa și adulții, dar sunt categorii”, a declarat Florin Tantan, directorul Casei de Cultură Tismana.

Administrația locală din Tismana nu este implicată financiar în organizarea festivalului, însă pune la dispoziție, cu titlu gratuit, Casa de Cultură pentru organizarea manifestărilor.

Cei mai talentați participanți vor fi premiați de organizatori. Din juriu vor face parte interpreți de muzică populară renumiți, printre care Gheorghe Roșoga sau Natalia Gorjanu. Conform primarului Marian Slivilescu, în concurs va intra și un ansamblu de tineri din localitate.

Galerie foto


Vizualizări: 1,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: