Iohannis va fi acuzat de trădare. Dragnea: Am știut că se lucrează la document

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis ar putea fi acuzat de trădare. Nici măcar Dragnea nu știe exact de ce. ”Există acel document. Unii colegi din partid l-au lucrat, am știut că lucrează. Nu este finalizat și nu s-a ajuns la o decizie finală, n-am discutat nici cu dl Tăriceanu. Opinia mea este că sunt multe acțiuni ale lui Klaus Iohannis care pot îmbrăca forma trădării, dacă ne uită pe Codul Penal. N-am ajuns acolo încă, nu mi-aș dori dar nu este imposibil”, a spus președintele PSD.

O acțiune de trădare a președintelui Iohannis pare a fi aceea că se întreabă dacă sunt bani de pensii și salarii. "N-am ajuns acolo încă, nu mi-aș dori dar nu este imposibil. Sunt acțiuni care au adus deservicii României. și politic, economic, strategic. Când întrebi dacă guvernul mai are bani de pensii și salarii, piețele reacționează. Poate să influențeze cursul leu-euro, cînd faci o astfel de informație. Tot timpul au fost informații false", a mai spus Dragnea.

Așa cum cunosc eu partidul nu vom rămâne datori, a fost amenințarea de final a liderului PSD, care a precizat că nu s-a consultat cu Tăriceanu în privința acestui demers.

Dragnea susține că Iohannis personal face demersuri pentru a-l convinge pe Tăriceanu să rupă coaliția de guvernare. (A.A.)

Vizualizări: 2,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: