Ion Călinoiu, Moș Crăciun pentru copiii de la Pediatrie

Ion Călinoiu a fost ieri Moș Crăciun pentru copiii din Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Acesta a adus cadouri pentru toți micuții internați, iar conducerea spitalului a oferit daruri copiilor cadrelor medicale. Ion Călinoiu a ținut să treacă și prin celelalte secții ale spitalului.

Ion Călinoiu a făcut ieri o ultimă vizită din acest an în Spitalului „700”. Scopul principal pentru care președintele Consiliului Județean a ajuns la această unitate spitalicească a fost să ducă daruri copiilor internați în spital. Călinoiu a oferit câte o plasă cu dulciuri tuturor micuților internați care i-au spus câte o poezie.„Cred că e un lucru nemaipomenit pentru copii, ca fiind aici să primească darul lui Moș Crăciun, pentru că au fost cuminți. Accidental au căpătat câte o răceală, dar sunt cuminți și vor pleca repede acasă”, a spus şeful judeţului.

Copiii personalului medico-sanitar au primit cadouri

Aproximativ 40 de micuți internați aici au primit cadouri. Și copiii cadrelor medicale au avut parte de aceeași surpriză. „În afară de cadourile pe care le-a oferit Consiliul Județean celor aproximativ 40 de copii internați aici, noi am oferit din partea spitalului câte o plasă de dulciuri la copiii cadrelor medicale”, a spus directorul Vasile Stănculete.

După ce a împărți cadourile, președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, a vizitat toate secțiile spitalului. Ion Călinoiu a stat de vorbă cu bolnavii dar și cu personalul medico-sanitar din fiecare secție. Cu această ocazie, Călinoiu a vizitat și secția de Terapie Intensivă din cadrul Secției de Cardiologie care a fost realizată cu fonduri de la Ministerul Sănătății, economisite de la alte investiții realizate în Spitalul Județean.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: