Rotaru îl anunţă pe Petrescu candidat la Motru

Primarul din Lelești, Marian Rotaru, a reușit să pună pe picioare organizația județeană a PSRO în doar trei săptămâni. Rotaru anunță că are deja organizații locale la Padeș, Stoina, Peștișani sau Dănești. În municipiul Motru s-a bătut în cuie până și candidatul la primărie.

Ilie Petrescu va fi candidatul PSRO la primărie. ”Pot să vă anunț că acum suntem peste 50 de oameni, oameni care au demonstrat că vor să facă politică și vor să o facă bine. Vă dau numai un exemplu, am vorbit și a semnat adeziunea fostul primar de la Stoina, domnul Vlăduţu, domnul Petrescu pe care îl știți foarte bine, fostul senator care se ocupă de municipiul Motru, avem organizații la Padeș, Dănești, Peștișani. Domnul Ilie Petrescu este membru PSRO, este vicepreședintele partidului, al doilea după mine, şi sper ca domnului Petrescu să i se facă în sfârșit dreptate după câte i s-au întâmplat, să demonstreze că nu întâmplător a fost în Senatul României”, a spus Marian Rotaru, președintele PSRO.
Rotaru are numai cuvinte de laudă la adresa fostului senator, Ilie Petrescu. ”Nu întâmplător l-am luat pentru că a fost nedreptățit când s-au făcut acele trocuri politice şi vrea să demonstreze omul că la Motru poate să câștige primăria pentru că este un om de valoare, un om de calitate, un om cu foarte mult bun simț care atunci când a promis ceva a și făcut”, a spus Marian Rotaru.

Vizualizări: 2,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: