Ion Popescu conduce Primăria Drăguţeşti. Vrea să candideze!

Ion Popescu este noul primar din Drăguţeşti. Ordinul de încetare a mandatului lui Vasile Moşoiu a ajuns la primărie. Popescu este viceprimar cu atribuţii de primar în acest mandat şi spune că s-ar bucura să fie alegeri cât mai repede. Cetăţenii sunt cei care se declară supăraţi că vor fi organizate din nou alegeri şi vor fi cheltuiţi alţi bani.

Viceprimarul cu atribuţii de primar spune că activitatea la primărie continua chiar daca a încetat mandatul lui Vasile Mosoiu. Importante sunt problemele oamenilor din localitate care trebuiesc rezolvate cat mai repede.

Alegerile implică alte cheltuieli, iar oamenii nu înţeleg de ce in lege nu se specifică clar de la început cum stau lucrurile si sunt lăsaţi oameni care au probleme cu legea sa candideze. Este foarte posibil ca Vasile Moşoiu să candideze din nou la alegerile parţiale, până în acest moment conducerea PNL nu a stabilit nimic in privinţa candidatului la primăria comunei Drăguţeşti. Şi fostul primar interimar, Gheorghe Butan de la PSD, vrea să candideze. El spune că va intra în luptă indiferent dacă PSD îl va mai susţine sau nu. La alegerile din 5 iunie, Butan a pierdut la o diferenţă de 30 de voturi de Moşoiu.

Vizualizări: 1,768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: