Daviţoiu, experienţă în Spitalul Judeţean: Este degringoladă!

 Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj, este foc şi pară pe managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, Tiberiu Tătaru. Daviţoiu a declarat la Radio Infinit că a trăit o experienţă personală la Urgenţe, lovindu-se de un adevărat dezastru şi dând peste nişte asistente „tufă”. Despre managerul Tiberiu Tătaru, Daviţoiu spune că este o nulitate. Tătaru nu comentează însă acuzaţiile aduse de liderul PMP.

Nicolae Daviţoiu, liderul PMP Gorj, spune că a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu soţia, care suferea de o colică renală, însă a rămas şocat de ceea ce a întâlnit. „Am fost în spital săptămâna trecută, era o singură doctoriţă, vreo 20 de pacienţi şi 5 asistente angajate pe pile, care habar n-aveau ce trebuiau să facă. Când au fost întrebate de doctoriţă dacă au luat numele pacienţilor pe care i-au trimis acasă au spus că nu. Vine omul în urgenţă, abia mai trăieşte şi tu ai uitat să-i treci numele”, a declarat Daviţoiu. Acesta spune că abia acum s-a convins că asistentele din Spitalul Judeţean sunt angajate pe pile. „Nu ştiau să facă lucruri elementare. La toate concursurile organizate la spital sunt acuzaţii de mită. Am văzut la Urgenţe o degringoladă şi o mizerie, cum rar vezi, şi o indolenţă crasă. Nu dau vina pe medic pentru că într-adevăr nu putea face faţă, în schimb asistentele erau tufă, nu ştiau să facă nimic. Asistentele veneau mâncând covrigi, nu le interesa că erau 20 de pacienţi la uşă”, spune liderul PMP Gorj. Daviţoiu crede că managerul Tiberiu Tătaru este incapabil să conducă Spitalul Judeţean Târgu Jiu. „Este un dezastru la Spitalul Judeţean, managerul Tătaru este o nulitate. Nu e normal să pui un kinetoterapeut să conducă un spital, bine că n-au adus un antrenor de fitness”, a spus Daviţoiu.  

 FĂRĂ RĂSPUNS

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, a refuzat să comenteze declaraţiile lui Nicolae Daviţoiu, considerându-le drept atacuri politice.

Vizualizări: 1,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: