Ionel Ilie: Am vândut foarte bine

Directorul Ofertare-vânzare din CE Oltenia, Ionel Ilie, a participat la un forum pe energie, organizat de Ziarul Financiar, unde a spus că producătorul de energie a vândut bine, dar nici chiar atât de bine cât să scape de probleme.

Vânzarea de energie este gestionată în CE Oltenia de Ionel Ilie, fost director al companiei. A declarat că societatea  vândut la prețuri bune din luna iunie, dar ianuarie 2017 a fost foarte bună. „De mult aşteptam să ne bucurăm de asemenea preţuri. Noi am vândut bine începând cu iunie 2016, dar recunosc că în ianuarie am vândut foarte bine. Am câştigat, dar nu suficient cât să ne asigure liniştea că în trimestrul al doilea nu vom avea din nou pierderi. Nu vă gândiţi că am avut câştiguri fantastice sau că mai poate cineva să influenţeze piaţa. Încercăm să ne ajustăm câştigurile, astfel încât, dacă nu se poate pe plus, să terminăm măcar pe zero, din punctul de vedere al bugetului“.

Ilie a mai spus că: „Toţi producătorii suntem la limita existenţei, de aceea organizarea acestora nu trebuie să fie pe baza unei resurse unice, ci făcută astfel încât competiţia să se facă pe costuri de producţie apropiate“.

Vizualizări: 3,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: