Iordache acceptă propunerea lui Romanescu și vrea să investească la CET: "Mergem să depunem solicitare la primărie"

Senatorul Ion Iordache, candidat la șefia Consiliului Județean Gorj, a acceptat propunerea primarului Marcel Romanescu de a prelua turnul de la fostul CET. 

Iulian Popescu, contracandidatul său la primăria Târgu Jiu, a prezentat o simulare despre cum ar putea fi transformat turnul CET de la Târgu Jiu.

Astăzi, primarul Romanescu a declarat public faptul că turnul CET poate fi achiziționat de orice antreprenor, chiar și de Ion Iordache, pentru a face această investiție, pe care el o consideră SF. La scurt timp, Popescu l-a provocat la o dezbatere, iar Iordache a acceptat propunerea lui. Susține, într-o postare pe paginile de socializare, că a găsit investitorii pentru CET și că va depune solicitare la primărie.

“Ce vă spun este treabă serioasă. Astăzi, primarul Romanescu spune că va preda această construcție, turnul de la CET, celor care vor să investească. Avem investitorii, avem soluții pentru el. Mergem să depunem solicitarea pentru a ne fi predat. Sper ca în câteva zile să se facă predarea. În situația în care minți și nu predai până săptămâna viitoare, să pleci acasă înainte de alegeri“, a spus Ion Iordache, candidat la Consiliul Județean Gorj.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21200012

Vizualizări: 3,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: