Iordache explică de ce Târgu Jiu n-are PUG

Senatorul de Gorj, Ion Iordache, s-a întâlnit marți la Ministerul Dezvoltării cu reprezentanții Institutului Național de Cercetare si Dezvoltare URBAN–INCERC, tema discuției fiind finalizarea Planului de Urbanism General al Municipiului Târgu-Jiu.

“Ne dorim cu toții să sprijinim finalizarea acestui proiect, fiind constienți de importanța pe care o are pentru dezvoltarea Municipiului Tg Jiu, dar și în vederea evitării unui blocaj care ar putea să apară începând din anul 2023 din lipsa PUG-ului”, a transmis senatorul PNL.

Iordache avertizează că Primăria Târgu-Jiu va fi în imposibilitatea eliberării autorizațiilor de construire sau de realizare a noi proiecte de dezvoltare a orașului.

“Mulțumim și pe această cale reprezentanților Institutului Național de Cercetare si Dezvoltare care, deși au contract de realizare a PUG ului din anul 2008, până în anul 2017 s-au confruntat cu o lipsă de preocupare din partea administrației de la Târgu-Jiu pentru finalizarea PUG. Am obținut un angajament din partea reprezentanților URBAN-INCERC că vor lucra aproape voluntar în perioada următoare, cu o singură condiție, o implicare substanțială din partea Primăriei Târgu-Jiu”, a mai menționat senatorul de Gorj.

Vizualizări: 2,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: