Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Belgher a vrut să fie bugetar. Cine l-a blocat!

Leonida Belgher, unul dintre cei mai anti-sistem politicieni din Gorj, a povestit la un post de televiziune că a vrut la un moment dat să devină bugetar, dar a fost blocat de cel pe care îl considera cel mai bun prieten.

Belgher a vrut să dea concurs pentru un post la Direcția de Patrimoniu a Primăriei Târgu Jiu, dar spune că a fost blocat de directorul de atunci Marian Rotaru. “Am vrut să lucrez la Patrimoniu. Erau șase locuri vacante acolo, la parcări. Marian Rotaru, prietenul meu... târziu mi-am dat seama că făcea jocurile PSD. Mi-am pus obrazul pentru el și asta regret din tot sufletul meu. Am fost într-o vineri să mă înscriu la concurs și mi-a zis să revin luni. Iar luni mi-a spus că vineri a fost ultima zi”, a povestit Belgher la TV Sud.

Leonida Belgher, lăsat de curând și fără funcția de consilier local la Alimpești, crede că este mereu dat la o parte pentru că spune adevărul. “Am ținut la omul ăsta ca la fratele meu. Foarte buni prieteni eram, foarte buni. Am vrut să intru legal, să dau concurs”, a mai spus Belgher. (M.M.)

Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: