Iordache: Pleacă 15 primari de la PSD la PNL

După ce Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj, i-a urat bun venit în partid primarului din comuna Arcani, senatorul Ion Iordache transmite că aceste chestiuni nu au legătură cu realitatea şi că anunţurile celor de la PSD sunt doar nişte jocuri.

 

Liderul PNL Gorj spune că primarul de la Arcani nu s-a gândit să plece de la PNL: „Imi este greu să comentez astfel de chestiuni care înţeleg că nu au nicio legătură cu realitatea. I-au surprins pe oameni în poze şi i-au pus acolo. Aşa cum am spus-o şi cu altă ocazie, fiecare primar decide unde vrea să se ducă din punct de vedere politic, dar eu nu văd decât o disperare pentru că nu poate să plece niciun primar decât peste un an şi jumătate. Pe de altă parte, asta e nivelul pe care îl are acest lider de partid sau partidul în sine. Să pui o poză cu cineva că vine în echipa ta. Nu ştiu ce să zic. Mi se pare aşa, de popa prostu. Am văzut un interviu şi am înţeles că nu are nicio legătură, că nici nu s-a gândit să plece”, a afirmat Ion Iordache într-un interviu la Radio Infinit

Mai mult decât atât, Iordache susţine că 15 primari vor trece de la PSD la PNL: „Asta e PSD-ul. Mint cum respiră. Fiecare partid are zona lui de responsabilitate şi chestiuni pe care poate să le facă. Este foarte bine dacă cineva se regăseşte acolo să se ducă acum şi care vrea să rămână, să rămână. La ultima întâlnire pe care am avut-o cu primarii, domnul primar a zis că nu va pleca niciodată din PNL şi a mai făcut o afirmaţie, mai în glumă, a zis că este cel mai pesedist dintre liberali. Noi avem lucruri mai importante de făcut decât să vedem care ce chef de joacă are. Eu pot să vă spun şi nu sunt doar informaţii, sunt certitudini, că pleacă 15 primari de la PSD la PNL”

Vizualizări: 3,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: