Ion Tudor, “gardă de corp” pentru Dragnea, la Craiova

Șeful de la Drumurile Naționale Târgu Jiu a fost în mijlocul unui scandal la inaugurarea lucrărilor pentru drumul expres Craiova – Pitești. Ion Tudor a ținut la distanță câțiva contestatari ai lui Liviu Dragnea, prezenți la eveniment. La un moment dat, Tudor a fost nevoit să-i scoată de pe șantier pe protestatari, iar în ajutorul său au sărit și câțiva simpatizanți care au fost la un pas să se încaiere cu bărbații care-i strigau lui Dragnea: „Infractorule!”, „Hoțule!” sau „Mai ai șapte zile!”.

Ion Tudor a spart imediat gașca celor care au început protestul împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea. A venit între protestatari și le-a spus să plece din drum. Chiar a încercat să-i dea la o parte și să-i împiedice să meargă spre Dragnea. „Nu avem voie pe domeniul public? Nu mă atingeți!”, i-a spus unul dintre protestatari șefului de la Drumurile Naționale Târgu Jiu. În replică, Ion Tudor i-a răspuns: „Ce dacă te ating, bă? Uite-așa, că mi-e drag de tine”.

„Gata, ajunge!”, a intervenit Tudor după ce protestatarii au continuat să-l huiduie pe Dragnea, dar aceștia n-au renunțat la protest: „Tu ai treaba ta pe șantier, mergi pe șantier, te rog frumos. Nu ești jandarm aici. Unde vă credeți aici, în Vestul Sălbatic? Vine Dragnea cu gărzi de corp? Pe ăsta îl ține în loc de jandarm?”, a strigat unul dintre protestatari.

În sprijinul lui Tudor au venit și câțiva simpatizanți ai PSD așa că protestatarii au fost ținuți la distanță de Liviu Dragnea. Liderul PSD a participat, alături de ministrul Transporturilor, la deschiderea șantierului pentru drumul expres Craiova – Pitești.

Galerie foto



Vizualizări: 2,452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: