Cârciumaru: Sorina Pintea a produs deranj la Spitalul Județean

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, evită o revenire la Târgu Jiu așa cum a promis acum aproape două luni, când a făcut primul control inopinat la unitatea medicală. De trei ori și-a anulat vizita în Gorj după ce a semnalat problemele identificate la spital în doar câteva minute, cât a făcut turul câtorva secții.

Senatorul Florin Cârciumaru speră totuși ca Ministerul Sănătății să aloce bani pentru aparatura solicitată de spitalul din Târgu Jiu. Mai mult, Cârciumaru cataloghează declarațiile făcute de ministrul Sorina Pintea drept un „deranj”.

„Sunt sigur că vor fi urmări pozitive în urma vizitei doamnei Pintea cu toate că, să spunem așa, a cam produs deranj la Spitalul Județean prin modul în care a înțeles și a prezentat situația într-o conferință de presă, dar cred că asta e un lucru minor. Important este ca, după această vizită, să repartizeze banii necesari pentru multe solicitări necesare în activitatea spitalului”, a spus, la Radio Infinit, Florin Cârciumaru.

Sorina Pintea a criticat dur managementul unității medicale și medicii pe care i-a văzut responsabili de faptul că secțiile erau mai mult goale, iar asta arată că pacienții nu au încredere în condițiile și actul medical de aici.

Vizualizări: 2,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: