Primar: Dacă mă exclud, nicio problemă

Cristina Cilibiu, primarul PSD de la Turceni, a participat, joi, la o conferință de presă organizată la sediul ALDE. Nu a fost niciun secret că edilul nu mai face politica partidului care a ajutat-o să iasă primar, iar Cilibiu nici nu se teme că va fi dată afară din partid. Exclusă, nu-și va pierde mandatul. Va rămâne fără fotoliul de primar doar dacă își va da demisia din PSD.

De altfel, nu este prima dată când primarul Cristina Cilibiu participă la acțiuni electorale alături de ALDE, și nu de PSD, partidul pe lista căruia a ieșit primar în 2016. Cilibiu a transmis că vrea să-și ducă la bun sfârșit mandatul, așa că nu se gândește la o demisie din PSD chiar dacă face politica altei organizații politice.

“Am fost aleasă din partea altui partid politic. În momentul de față, în cazul în care îmi dau demisia îmi voi pierde mandatul și le-am promis celor din Turceni că îmi voi duce mandatul la bun sfârșit. Am jurat pe patru ani de zile și îmi voi duce promisiunea la bun sfârșit. Acum, dacă cei de la partidul pe lista căruia am fost aleasă consideră că e cazul să mă excludă din partid, nu e nicio problemă. Sufletul meu este pentru echipa ALDE Gorj, echipa care va ieși învingătoare pe 26 mai”, a fost mesajul Cristinei Cilibiu.

Vizualizări: 2,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: