Iordănescu: Mai avem nevoie de minim patru jucători

Pandurii Târgu Jiu a încheiat luni perioada de pregătire din Olanda după 16 zile de antrenamente fizice şi tehnico-tactice şi patru meciuri de verificare. La finalul acestei perioade de pregătire, antrenorul Edi Iordănescu a trecut în revistă plusurile şi minusurile din acest cantonament. Marea problemă este lipsa jucătorilor. Tehnicianul spune că mai are nevoie de patru jucători.

Tehnicianul este supărat că are mari probleme de lot, dar se bucură de cele două transferuri făcute de club: Wellington şi Fernandes. „Când vorbeşti de 13-14 jucători care părăsesc o echipă, asta înseamnă mai bine de jumătate din lot, aproape 60% din nucleul de jucători. Dar, sigur că au rămas şi jucători pe care noi mizăm în continuare şi în care noi credem foarte tare şi, deja fiind la a doua pregătire împreună, asta înseamnă continuitate. (...) Dar suntem departe de a fi cu lotul complet, pentru că nici din punct de vedere cantitativ nu suntem în regulă. Pentru club e bine că au venit cei doi jucători şi pentru imaginea noastră, pentru că sunt doi jucători cu CV destul de bun, eu sunt bucuros că i-am putut aduce însă trebuie să ne mişcăm în continuare cu transferurile“, a declarat Iordănescu.

Tehnicianul pandurilor crede că echipa mare are nevoie de minim patru jucători pentru a acoperi toate posturile. „Sunt mai puţin de două săptămâni, iar noi în momentul de faţă, nu vorbesc calitativ, dar nici măcar cantitativ nu suntem acoperiţi. De aceea spun că ne bazăm pe 15-16 jucători ceea ce ne modifică practic metodica de lucru, pentru că ne obligă să ne adaptăm la numărul de jucători pe care îl avem. Era nevoie de minim 20 de jucători de câmp ca să putem să facem programul normal, să ne acoperim de fapt şi să ne atingem toate obiectivele în perioada aceasta de pregătire, dar nu i-am avut”.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: