Cros cu mesaj antidrog

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj a  organizat vineri un cros cu mesaj antidrog, pentru marcarea Zilei Internaţionale de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri.

Specialiştii Centrului Antidrog Gorj au marcat Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri printr-un cros desfăşurat în Parcul Central. „La crosul cu mesajul Antidrog din Parcul Central au participat 15 sportivi de la Clubul Sportiv Pandurii şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport. Tot în Parcul Central a mai fost organizată o activitate de panotaj, în care persoanele aflate în parc şi-au manifestat expresia cu privire la fenomenul consumului de droguri. Participanţii la Cros au purtat tricouri şi steaguri cu mesajul antidrog. De asemenea, elevilor de la Şcoala Postliceală „Omenia” le-au fost oferite informaţii cu privire la cadrul legislativ şi efectele nocive ale consumului de droguri. În Parcul Central, reprezentanţii CPECA Gorj au participat, în calitate de invitaţi, şi la acţiunea „Biblioteca vie” organizată de către Penitenciarul Târgu Jiu”, a declarat Laurenţiu Şoşoi, coordonator CPECA Gorj.

CROSS_ANTIDROG

În momentul de faţă, un număr de 12 persoane se află în evidenţa CPECA, pentru consum de alcool şi droguri. „Prin acţiunile noastre, am dorit să tragem un semnal de alarmă privind efectele nocive ale consumului de droguri”, a mai precizat Laurenţiu Şoşoi.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: