Iordănescu rămâne la Pandurii, dar nu a semnat contractul

Edi Iordănescu şi-a dat acceptul să rămână la Pandurii Târgu Jiu, dar nu şi-a pus semnătura pe contract. Acesta a stabilit de comun acord cu preşedintele Narcis Răducan un termen de zece zile în care să i se ofere jucători de valoare şi stabilitate financiară. Acţionarii clubului vor, dar nu pot să îi ofere astfel de certitudini, după ce Complexul Energetic Oltenia a retras finanţarea încă din ianuarie. Noul director al companiei, Ionel Ilie, a spus că şi-ar dori să sprijine sportul, dar nu o va putea face decât dacă va avea prevedere bugetară. Ori bugetul trece pe la ministere, iar ministrul Energiei a spus deja în primăvară că nu acceptă finanţarea sportului, câtă vreme compania este pe pierdere şi în program de restructurare.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat luni că a obţinut acordul de principiu al antrenorului Edward Iordănescu de a continua să antreneze Pandurii Târgu Jiu şi în sezonul viitor: „Am acceptul de principiu a lui Edi, dar am stabilit împreună ca în următoarele 10 zile, până la plecarea în cantonamentul din Slovenia, să ne dea răgazul să organizăm şi să-i oferim ceea ce cere orice antrenor de valoare: jucători, condiţii de lucru şi o stabilitate minimă a situaţiei financiare. Eu sper că ne vom capacita şi pe data de 22 iunie, la plecarea în cantonamentul din Slovenia, să fim în formulă completă, cu noi speranţe pentru viitorul sezon”. Decizia antrenorului Edward Iordănescu va fi comunicată public marţi, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc la ora 16:00, la Târgu Jiu.

Schimbare de program
Programul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru pregătirea de vară s-a modificat în urma discuţiilor purtate luni de preşedintele Narcis Răducan şi antrenorul Edward Iordănescu. Astfel, lotul echipei Pandurii Târgu Jiu se va reuni marţi la Târgu Jiu, nu la Bucureşti, cum s-a anunţat iniţial.
La ora 18:00 este programat şi primul antrenament. Echipa va continua pregătirea la Târgu Jiu în perioada 14- 21 iunie, iar pe 22 iunie lotul echipei Pandurii Târgu Jiu se va deplasa în Slovenia pentru un stagiu de pregătire de 17 zile, programat în perioada 22 iunie – 9 iulie.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: