Pandurii, reunire cu multe semne de întrebare

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu se vor reuni marţi 14 iunie 2016 pentru a începe pregătirea noului sezon. Reunirea este programată la Bucureşti, la Hotel Grand Phoenicia. La reunirea lotului vor fi prezenţi jucătorii aflaţi sub contract cu Pandurii Târgu Jiu, dar şi o serie de 5-6 tineri jucători de la echipa a doua, Pandurii II. Nu este clar care va fi antrenorul echipei, câtă vreme contractul cu Edi Iordănescu nu a fost reînnoit.
Nu doar contractul cu antrenorul este problema la Pandurii. Mai mulţi jucătorii au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, în condiţiile în care nu au fost plătiţi de câteva luni. Cum alte transferuri nu au fost parafate, există riscul ca la reunire să nu fie un lot apt să atace cupele europene.
Pe data de 15 iunie jucătorii vor efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, iar pe data de 16 iunie este programată deplasarea în Slovenia pentru primul stagiu de pregătire. Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a programat pentru perioada de pregătire din această vară două stagii de pregătire în Slovenia.
În primul stagiu de pregătire de la Maribor, echipa va fi cantonată la Hotel Habakuk Maribor, în perioada 16-26 iunie, programul fiind axat pe antrenamente specifice acestei perioade cu accent pe pregătirea fizică urmând să fie perfectat şi un joc amical la finalul perioadei de pregătire, un joc de acomodare cu un adversar mai slab cotat, scrie panduriics.ro.
Cel de-al doilea stagiu de pregătire şi verificare va fi programat în perioada 29 iunie – 9 iulie, la Moravske Toplice, în apropiere de Maribor, echipa fiind cantonată la Hotel Vivat. În partea a doua a pregătirii se va pune accent mai ales pe meciurile de verificare. Pandurii va disputa patru meciuri amicale cu formaţii puternice aflate la pregătire în zonă în această perioadă. Datele de disputare a meciurilor amicale şi numele adversarilor se vor anunţa după ce se vor semna contractele cu aceste formaţii, mai anunţă Clubul Pandurii.

Vizualizări: 1,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: