Cinci medalii în cinci luni pentru pugiliştii gorjeni

Noi performanţe în box pentru sportivii antrenaţi de Leontina şi Ninel Geică! În primele cinci luni ale acestui an, pugiliştii gorjeni au obţinut patru medalii de argint şi una de bronz la Cupa României, competiţiile de senioare, tineret, juniori şi cadeţi. Trei dintre campioni s-au aflat la prima lor competiţie oficială, rezultatele lor dând mari speranţe antrenorilor Leontina şi Ninel Geică.

Cinci pugilişti gorjeni au urcat pe podium la Cupa României, competiţiile de senioare, tineret, juniori şi cadeţi, organizate în prima jumătate a acestui an. Cea care a dat startul rezultatelor de excepţie a fost Roxana Pătraşcu, care a obţinut medalia de argint, la senioare, categoria 75 de kilograme, în urma competiţiei de la Buzău. Roxana Pătraşcu a reuşit să învingă sportivele de la CSM Baia Mare şi CSM Cluj, pierzând aurul în favoarea celei de la CSM Sibiu.
Tot cu o medalie de argint s-a întors în Gorj şi Ionela Achim, care la rândul său a reuşit să învingă sportive de la CSM Bistriţa şi CSM Baia Mare. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, în urma competiţiilor de luna trecută aceştia obţinând medalii de aur şi bronz. Este vorba despre: Alexandru Marian Ioncilă, care a obţinut medalia de bronz, la categoria juniori, 75 de kilograme, în urma competiţiei de la Brăila; Andrei Mustăţ, care a obţinut medalia de argint, la categoria 50 de kilograme, în urma competiţiei de la Zalău, şi despre Valentin Chiriţescu, care a obţinut tot medalie de argint, dar la categoria 48 de kilograme.
Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât aceşti sportivi participaseră pentru prima dată la un meci oficial. „Luna trecută aceşti băieţi au participat pentru prima dată la o competiţie oficială, iar rezultatele lor au reprezentat o surpriză deosebită pentru noi. Aceste rezultate ne dau speranţe că vom reuşi să obţinem medalii de aur la campionatele naţionale din această vară”, a declarat antrenorul Ninel Geică.
Toţi aceşti pugilişti au reprezentat Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, condus de Mihai Prunariu. Sportivii speră să se găsească finanţare pentru a putea participa şi la competiţiile internaţionale.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: