Iordănescu: Tu rămâi la Pandurii, mă!

Selecţionerul Anghel Iordănescu a avut trei jucători la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Elveţia, unul dintre ei fiind pandurul Săpunaru. Un jurnalist englez a pus o întrebare foarte lungă, care se adresa celor trei fotbaliști prezenți: Keșeru, Chipciu și Săpunaru. Primii doi s-au eschivat de la răspuns, lăsându-l doar pe Săpunaru să-i satisfacă ziaristului britanic curiozitatea. Acesta dorea să știe ce se va întâmpla cu jucătorii români dacă Anglia va ieși din Uniunea Europeană.
Săpunaru a făcut o declarație de complezență: “Orice jucător își dorește să joace la un club puternic din străinătate, cu atât mai mult în Premier League“, dar jurnalistul englez aștepta un răspuns mai elaborat, astfel că Săpunaru s-a simțit dator să mai spună ceva, moment în care Iordănescu i-a tăiat-o scurt: “Tu rămâi la Pandurii, mă!“. După cum se știe, antrenorul celor de la Pandurii este fiul selecționerului, Edi Iordănescu.
Meciul România – Elveţia s-a încheiat la egalitate, 1-1, Golurile au fost marcate de Bogdan Stancu (18 — penalty), respectiv Admir Mehmedi (57). Iordănescu a făcut nu mai puțin de patru schimbări în echipă față de meciul cu Franța, însă echipa a jucat mai slab ca în partida de deschidere. (A.P.)

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: