Are 15 ani și așteaptă al treilea copil. "Bărbatul și copiii mă fac fericită"

Ana Maria Pitrop, o copilă din satul Prisăcani, judeţul Botoşani, este mamă a doi copii şi îl aşteaptă pe al treilea. Are numai 15 ani și a rămas prima dată gravidă la 12 ani, după o relație de un an cu un bărbat care avea atunci 20. Cei doi au rămas împreună, s-au mutat într-un grajd și au început viața de familie. Atunci când povestea lor a fost mediatizată, oamenii i-au ajutat cu o căsuță și câteva obiecte de mobilier.

Ana Maria a făcut și al doilea copil, iar acum este gravidă din nou. ”Ne iubim. I-am făcut din drag. După al treilea, gata, ne ajunge”, a spus fata pentru dorohoinews.ro. Protecția Copilului Monitorizează situația, dar cei doi își iubesc copiii și au grijă de ei.

Tânărul muncește cu ziua prin sat și așteaptă ca Ana Maria să facă 16 ani pentru a se putea căsători. ”La început a fost mai greu, că nu ştiam. După aceea, uşor. La al doilea deja nici nu se mai punea problema de greu sau de altceva. Şi sarcina a fost uşoară, a doua. Marian are doi ani şi vorbeşte toată ziua, se uită la desene şi se joacă prin ogradă. Sunt bucuroasă cu el”, a mai spus copila, menționând că ”Pe mine mă fac fericită copii şi bărbatul. Mie îmi place aşa. Mai sunt invidioşi, dar eu nu-i bag în seamă”.

Ana Maria Pitrop speră să își termine școala și să își poată lua un serviciu când vor mai crește copiii. (A.A.)

Vizualizări: 14,932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: