Iriza: Organizaţia PSD de la Gorj trebuie resetată

Social-democraţii gorjeni se pregătesc să-şi aleagă viitoarea echipă de conducere. Senatorul Scarlat Iriza, recent întors în PSD, a dat de înţeles că nu este obligatoriu să nu mai candideze Florin Cârciumaru. Timp pentru organizarea alegerilor ar fi, susţine Iriza, dar primul obiectiv al celor din PSD este să scoată oamenii la Referendumul de luna viitoare.

„Bătăliile din PSD vor înceta şi deja va fi un semnal că noi avem altă menire. Să avem linişte şi să iasă oamenii peste trei săptămâni la Referendum. Trebuie să scoatem oamenii la vot”, a fost îndemnul lui Iriza, care a participat la prima şedinţă în PSD de când a revenit în partid.

Pentru funcţiile de conducere în PSD vor fi cu siguranţă alegeri, consideră Iriza. Parlamentarul a lăsat să se înţeleagă că nu este obligatoriu să fie candidaţi noi. „După câte ştiu, de la 1 octombrie până pe 15 octombrie se vor organiza alegeri locale în cele 11 judeţe unde conducerea e interimară şi vor mai fi 18 organizaţii unde preşedinţii au mandatele expirate din 2017. După câte ştiu eu, vor fi alegeri şi la PSD Gorj în acest an. Va fi timp. Cel mai probabil, în noiembrie, vor fi alegeri locale la Gorj, din ce am aflat de la Bucureşti. Întreaga organizaţie de la Gorj trebuie resetată. Pot să candideze aceiaşi preşedinţi care sunt peste tot. Nu e obligatoriu să nu mai candideze actualii preşedinţi”, a mai transmis Iriza. (M.M.)

Vizualizări: 873

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: