Belgher, „retrogradat” din nou: Am fost dat afară în direct

Leonida Belgher a pierdut funcţia de vicepreşedinte al PMP Gorj. Motivul? L-a lăudat prea mult pe primarul liberal Marcel Romanescu. Belgher va rămâne totuşi consilier local în Alimpeşti, dar şi această funcţie ar putea fi în pericol dacă nu va respecta regulile partidului din care face parte, l-a avertizat liderul PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu.

Belgher a explicat că a aflat de votul colegilor săi de la televizor. Ştie şi de ce. Îl laudă prea mult pe primarul Marcel Romanescu. Şi în aceste condiţii, sancţionat, Leonida Belgher nu se lasă şi mărturiseşte că a fost cea mai mare bucurie când a câştigat Romanescu alegerile la Târgu Jiu. „Am fost dat afară în direct, la Tele 3, chiar de domnul preşedinte. Eu am fost pe la mai toate partidele şi mi-am ţinut principiile mele. Când vezi că a venit un om la Târgu Jiu, la primărie, şi nu-l susţii înseamnă că eşti de rea intenţie. Cred că a fost cea mai mare bucurie a vieţii mele că Marcel Romanescu a luat Primăria Târgu Jiu. Sincer vă spun. Nu pot să-mi ascund bucuria asta”, a spus Belgher, la Radio Infinit.

Fostul vicepreşedinte al PMP Gorj a mai fost „retrogradat” din această funcţie şi la începutul acestui an. Timp de trei luni, nu a mai avut voie să vorbească în numele partidului. „Ca să fiu mai direct, a spus în direct la televizor că sunt un pupincurist, ceea ce nu e adevărat. Primarul a dat drumul la parcarea de la Super 2000. Acum, contribuţie la acest demers, au avut şi consilierii PMP. Probabil s-a supărat că eu am dat această ştire pe Facebook şi l-am felicitat pe domnul Romanescu”, a mai declarat Belgher.

 Riscă excluderea?

De partea cealaltă, preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, a transmis că decizia nu s-a luat în direct, ci în cadrul şedinţei de partid de la începutul acestei săptămâni. Dacă va continua pe acelaşi trend, Belgher riscă să rămână şi fără funcţia de consilier local la Alimpeşti. „Este o minciună! A fost exclus din BPJ luni, când am avut şedinţă CEx. S-a votat să-l excludem din funcţia de vicepreşedinte pentru că se ducea în mass-media, cu funcţia de vicepreşedinte al PMP, şi vorbea de un membru de partid al altei formaţiuni politice. Toată lumea a fost de acord că aşa ceva nu se mai poate şi trebuie să luăm măsuri. Rămâne simplu membru şi consilier local la Alimpeşti. Dacă se mai întâmplă alte evenimente neprevăzute şi nu respectă rigorile partidului, se pot lua şi alte măsuri”, a avertizat Daviţoiu.

Vizualizări: 3,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: