Işfan anunţă schimbări de inspectori şi directori de şcoli

Conducerea  Inspectoratului Școlar Județean Gorj pregătește debarcări din funcţie. Vor fi schimbări atât la nivelul conducerii școlilor, cât și în rândul inspectorilor școlari, a declarat Ion Ișfan, inspectorul general adjunct al ISJ Gorj.

Ion Ișfan, inspectorul general adjunct al ISJ Gorj, a declarat la Gorj TV că se pregătesc mai multe schimbări în rândul directorilor de școli și inspectorilor şcolari. “Sigur că sunt mai multe persoane care ridică serioase semne de întrebare, care din păcate s-au şi concretizat. Sunt atât directori de şcoli cât şi inspectori şcolari. Deocamdată nu se vor face schimbări. Aşteptăm să se finalizeze examenele naţionale, pentru a nu bulversa desfăşurarea acestora în bune condiţii, deoarece prioritatea noastră asta este, desfăşurarea în bune condiţii a examenelor şi apoi schimbările, care sunt inevitabile”, a declara Ion Işfan, inspector general adjunct al ISJ Gorj.

Imediat după încheierea examenelor, toţi directorii de școli și inspectorii vor fi supuși unor evaluări care vizează activitatea din ultimul an. În funcție de rezultatul evaluărilor, până la sfârșitul lunii august se va ști cine pleacă și cine rămâne, susține inspectorul adjunct al ISJ. “După finalizarea examenelor vor începe evaluările. Până la data de 15 iulie directorii de școli și inspectorii școlari vor depune rapoartele de activitate pe ultimul an, iar până în 15 august vor fi finalizate evaluările. Atunci se va stabili cine rămâne în această echipă și cine pleacă. Nu vor fi doar schimbări, vor fi și câteva pensionări”, susține Ișfan.

În ceea ce privește numirea noului inspector general adjunct, Ișfan a declarat că nu se știe nimic deocamdată. Numele acestuia va fi aflat după terminarea examenelor naționale.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: