Ișfan, în „cărți” pentru a treia funcție din PSD Gorj

Ion Ișfan este dorit de primari în conducerea PSD Gorj. Primarul din Turburea susține că atât el, cât și mulți colegi și l-ar dori pe Ișfan pe postul de secretar general, funcție ocupată acum de Gheorghe Milosteanu. Alegerile la PSD Gorj ar putea avea loc chiar în luna ianuarie.

În „cărți” pentru funcția de secretar general ar mai fi și social-democratul Claudiu Manta. Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, susține că Ion Ișfan, șeful învățământului din Gorj, ar avea mai multe șanse să ocupe această funcție de conducere. „Majoritatea mergem pe acel tandem, domnul Weber cu domnul Popescu. Ca și secretar general, am înțeles așa, printre altele, că se va merge pe mâna inspectorului general, Ion Ișfan. Și eu voi susține asta. Și domnul Claudiu Manta este un băiat tânăr, dar, la ora actuală, eu, unul, Bîrcă, și organizația de la Turburea, mergem cu Mihai Weber, Cosmin Popescu, dar și domnul Ișfan este un om care a muncit pentru partid și face treabă bună”, a anunțat Ion Bîrcă.

Bîrcă a făcut scenariul și pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc în acest an. Îl vede drept candidat sigur pe Liviu Dragnea. Și îi dă șanse să-i „bată” pe Iohannis și Tăriceanu. „Deja Liviu Dragnea l-a depășit pe domnul Tăriceanu în sondaje și cred că ar fi onorabil să candideze domnul Dragnea. Klaus Iohannis nu va intra în turul doi. Încalcă Constituția zi de zi, își bate joc de români”, a fost mesajul primarului de la Turburea.

Vizualizări: 2,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: