Parlamentar gorjean, ultimatum pentru șefii CEO: Îi dau în judecată!

Sătul să fie refuzat de șefii CE Oltenia, un parlamentar gorjean amenință cu instanța. Deputatul Dan Vîlceanu spune că a încercat în mai multe rânduri să ajungă în sălile de apel ale carierelor miniere pentru a discuta cu minerii despre problemele cu care aceștia se confruntă, dar că Directoratul s-a opus, invocând diverse motive.

Dan Vîlceanu spune că salariații companiei lucrează în condiții dificile. ”În această perioadă, am fost iar contactat de persoane care lucrează la CE Oltenia, care îmi solicită să merg în sălile de apel, să stau de vorbă cu oamenii și, după aceea, să merg în carieră pentru a-mi arătate condițiile de muncă și deficiențele utilajelor pe care lucrează. În 2018, am făcut două adrese la CE Oltenia și mi-a fost refuzat un drept de parlamentar, să pot să merg și să discut cu oamenii. Voi mai avea o discuție pe care o voi solicita președintelului Directoratului și celorlalți membri, în măsura în care sunt disponibili. În condițiile în care nu îmi va fi acordat dreptul de a merge și a discuta cu oamenii, voi sesiza instanța. Adică îi voi da în judecată”, a declarat deputatul Dan Vîlceanu.

Parlamentarul a spus că, la una dintre solicitările înaintate anul trecut șefilor CE Oltenia, i s-a răspuns că nu i se permite accesul pentru că în compania energetică sunt interzise activitățile politice. ”Nu mă duc acolo să fac campanie. Nu cred că oamenii din CE Oltenia, atunci când voi ajunge acolo, într-o sală de apel, îmi vor spune că mă votează. Sau să le spun că am venit pentru că noi suntem frumoși, deștepți și că trebuie să ne voteze pe noi. (...) Dacă ar face așa ceva, acel politician ar avea de pierdut”, a mai spus Vîlceanu.

Vizualizări: 2,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: