ISJ Gorj ia măsuri cu adepții Harlem Shake

Inspectoratul școlar ia măsuri la apariția fenomenului Harlem Shake și în județul Gorj. Reprezentanții ISJ Gorj au reacționat la apariția pe youtube a unor filmulețe în care mai mulți tineri dansau lasciv în stilul Harlem Shake în clase, dar și acasă. În perioada următoare diriginții trebuie să vorbească la ore cu elevii despre acest fenomen, iar cei care sunt adepții dansului isteric să fie consiliați. Mai mult decât atât, reprezentanții Inspectoratului încearcă să-i identifice pe cei care au postat filmulețe.

Mai mulți tineri din Târgu-Jiu, adepți ai isteriei Harlem Shake s-au filmat în timp ce dansau mimând un act sexual cu jucării de pluș, iar unul dintre tineri avea în mână și un pistol care probabil este de jucărie. Alți tineri s-au filmat în timp ce dansau pe bănci și au postat pe internet imaginile. Reprezentanții Inspectoratului Școlar nu au putut sta nepăsători la apariția acestor imagini pe internet și în presă și au luat măsuri. “Am luat legătura cu toți directorii unităților de învățământ din județ și le-am transmis ca la orele de dirigenție, profesorii să vorbească despre acest fenomen cu elevii și care au înclinații spre așa ceva să fie consiliați”, a declarat Georgeta Popescu, purtător de cuvânt ISJ Gorj.

Se caută tinerii care au postat pe internet

Cu ajutorul imaginilor care au apărut pe internet, reprezentanții Inspectoratului Școlar încearcă să-i identifice pe tineri, care vor fi în mod sigur sancționați. “Nu avem prea multe informații despre acești tineri. Par să fie de gimnaziu. Încercăm să identificăm unitatea de învățământ cu ajutorul imaginilor, dar și elevii, deși au fețele acoperite. Se merge până la sancțiunea maximă dacă vor fi găsiți”, a mai precizat Georgeta Popescu.

Alţi tineri din Târgu Jiu s-au filmat și au postat pe internet un dans  în acest stil într-un autoturism aflat în trafic.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: