Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Jefuită la cumpărături

O femeie de 59 de ani, din Târgu Jiu, a fost jefuită în plină zi, într-un magazin de textile din oraş. Femeia a anunţat joi poliţia că persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi i-au sustras un telefon mobil şi un portofel în care avea suma de 185 lei şi documente personale. Bunurile au fost lăsate nesupravegheate pe un raft din magazin, prejudiciul cauzat fiind de 1.500 de lei.

Poliţiştii au dat de urma unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care avea asupra sa obiectele sustrase şi care au fost restituite persoanei vătămate.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (A.A.)

Vizualizări: 1,775

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: