Jianu explică de ce vrea să candideze la Primăria Motru

Gigel Jianu, unul din candidaţii Partidului Naţional Liberal pentru primăria Motru, a declarat ieri că vrea să impună o schimbare în administraţia publică locală din zonă. Jianu a precizat că singur şi-a manifestat intenţia de a candida, după ce a văzut că în toată ţara oamenii caută schimbarea. Jianu este în prezent şeful Biroului Producţie la Cariera Roşiuţa.

Se duce o luptă grea în municipiul Motru între liberali pentru stabilirea candidatului la primărie. După spusele organizaţiei locale de acolo, sondajul este în plină desfăşurare rezultatul urmând să le dea liberalilor candidatul cu cele mai mari şanse în faţa actualului primar, Dorin Hanu. Varianta pe care mizează PNL este Gigel Jianu, unul din membrii locali care şi-a manifestat intenţia cu câteva zile înainte. Jianu a spus ieri că a fost o decizie proprie după ce a văzut reacţia tuturor românilor faţă de tragicul eveniment care a avut loc la Bucureşti. ”O părere despre cum ar vrea să meargă lucrurile cred că are toată lumea sau cei mai mulţi. O aveam şi eu această părere, dar m-au influenţat în mod decisiv evenimentele care au avut la Bucureşti, după tragedie, am văzut ce îşi doresc oamenii şi faptul că aveam şi eu o părere despre ceea ce s-ar putea face, am decis să-mi depun candidatura. La partid mi-am exprimat eu dorinţa şi am văzut că a fost bine primită, m-au încurajat şi mi-au depus candidatura la Biroul Permanent Local”, a spus Gigel Jianu, unul din candidaţii PNL la Motru.

Relaţia cu Hanu, strict profesională

Despre relaţia cu actualul primar, Dorin Hanu, liberalul Gigel Jianu spune că este una strict profesională prin prisma funcţiei pe care a deţinut-o la Cariera Roşiuţa. ”Nu am o relaţie specială cu domnul Hanu, faptul că lucrez la Roşiuţa şi cariera Roşiuţa este în unitatea administrativ teritorială a municipiului Motru, s-au creat aceste relaţii. O vreme am avut funcţia de inginer şef şi am colaborat din această postură cu primăria Motru. Mă onorează că spune despre mine că sunt profesionist, dar am văzut că este rezervat cu privire la capacităţile mele de a lua decizii importante pentru comunitate. Şi dumnealui când a intrat în primărie în urmă cu 12 ani venea tot din minerit, nu mai lucrase în administraţia locală şi totuşi a făcut treabă. Vreau să vin cu altceva faţă de actuala administraţie”, a mai spus Gigel Jianu. Cât priveşte sondajul care se desfăşoară în prezent la Motru, Jianu spune că era normal un astfel de proces pentru ca fiecare candidat să aibă şanse egale.

Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: