Jianu propune schimbarea șefului de la UATAA Motru

Primarul din Motru, Gigel Jianu, a inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local pentru schimbarea lui Eugen Corcoață din funcția de administrator special al Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA). “Am un proiect de hotărâre prin care chiar propun înlocuirea administratorului special. Săptămâna viitoare va fi pe ordinea de zi. Nu am nimic cu omul, dar este chiar incompetent sau face cu bună știință lucruri grave”, a spus Jianu.

Primarul din Motru susține că a făcut și plângere penală, pe care urmează să o trimită la Direcția Națională Anticorupție.

Eugen Corcoață a spus că a aflat despre acest proiect, dar crede că astfel de acțiuni nu fac bine și pun în pericol funcționarea societății. Acesta a făcut însă referire la sutele de cereri de debranșare, care au făcut ca veniturile societății să fie mai mici decât cheltuielile. Întrebat dacă există riscul de faliment, Corcoață a spus la Radio Infinit: “Sigur că da, în măsura în care debranșările vor continua, pentru că sunt încurajate”. (A.A.)

Vizualizări: 2,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: