Noi angajări la stat. 50 de posturi în Gorj. Lista!

Cincizeci de locuri de muncă sunt vacante la stat, în trei instituţii din judeţul Gorj. Posturile sunt atât pentru cei cu facultate, cât şi pentru cei cu studii medii şi fără experienţă în domeniu. Salariile sigure şi deloc de neglijat atrag ca un magnet tot mai multe persoane spre sectorul bugetar. Mai greu este însă să devii slujbaş la stat, pentru că mai toate posturile sunt cu dedicaţie.

Cele mai multe posturi, 25 la număr, sunt vacante la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Unitatea sanitară angajează cinci asistenţi medicali debutanţi la UPU-SMURD, cinci infirmieri debutanţi, patru îngrijitoare, trei asistenţi medicali principali şi doi registratori medicali debutanţi. Tot spitalul mai caută un asistent de farmacie principal, un asistent medical principal la secţia de hemodializă, un asistent medical debutant la Pediatrie, un infirmier la secţia Chirurgie Generală I şi un autopsier debutant la Serviciul de anatomie patologică.

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 3 septembrie, ora 16:00, la Serviciul RUNOS din cadrul Spitalului Judeţean Gorj. Concursurile au loc în perioada 19 septembrie – 10 octombrie.

Alte 24 de posturi de infirmiere sunt scoase la concurs la Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Gorj. Posturile sunt disponibile în centrele pentru copii şi adulţi din judeţ. Pot participa la concurs absolvenţii de studii gimnaziale şi cu vechime în muncă de cel puţin cinci ani. Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 august.

Pentru gorjenii cu studii superioare există vacant un post de consilier cadastru debutant la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Gorj. Trebuie menţionat faptul că jobul este pe perioadă determinată de 3 ani, în cadrul Biroului Înregistrare Sistematică al Serviciului Cadastru.

La concursul de la începutul lunii septembrie se pot înscrie candidaţii care au studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul cadastru, geodezie, topografie, topografie minieră şi măsurători terestre.

Nu se cere vechime, ci doar permis de conducere categoria B obţinut de cel puţin 2 ani. Dosarele de candidatură se depun până pe data de 28 august.

Vizualizări: 31,603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: